Jump to content


Photo

Not able to change wallpaper - Blackbox Windows 10


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 lucky_star

lucky_star

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 18 June 2020 - 02:43 PM

I've recently downloaded the xZero build of BB on Windows 10. Everything was working properly, but when I installed it as a shell, the background changed to black and I couldn't set a custom image anymore. I've tried dragging the photo onto the desktop, changing the background image path in bbStyleMaker, putting a bsetroot line in the config for the style I'm using like this:

 

Attached File  desktop1.jpg   44.91KB   0 downloads
 
but the background stays black.
 
Thanks in advance;


  • pitkon likes this

#2 pitkon

pitkon

    Administrator

  • Head Administrator
  • 1,283 posts
  • LocationAthens & Nafplio, Greece

Posted 19 June 2020 - 05:30 AM

First of all, make sure bsetroot.exe IS in your Blackbox folder. If not, download it from our plugins section.

Second of all, make sure the path is correct. That red.jpg is actually in backgrounds\3colours.

If it still doesn't work, please post your blackbox.rc and plugins.rc files.



#3 lucky_star

lucky_star

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 19 June 2020 - 03:35 PM

First of all, make sure bsetroot.exe IS in your Blackbox folder. If not, download it from our plugins section.

I checked and it is. I think i didn't type in the right path in the previous image I posted, but I changed it and it still isn't working. I tried reconfiguring and restarting after I save the style config, but to no avail.
 
Here is my blackbox and plugins rc:

 

Attached File  blackboxrc.png   34.9KB   0 downloads  Attached File  pluginsrc.png   21.24KB   0 downloads

 

 



#4 crowmag

crowmag

    bbDinosaur

  • VIP Member
  • 98 posts

Posted 19 June 2020 - 07:13 PM

Right?...

Attached Files



#5 lucky_star

lucky_star

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 19 June 2020 - 09:08 PM

I checked that option too, still not working :D



#6 pitkon

pitkon

    Administrator

  • Head Administrator
  • 1,283 posts
  • LocationAthens & Nafplio, Greece

Posted 20 June 2020 - 03:55 AM

I don't see anything wrong here, provided there IS a style file named Caesium in styles\Ararme.

Try replacing your bsetroot.exe with this one

Attached File  bsetroot.zip   159.61KB   1 downloads

 



#7 lucky_star

lucky_star

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 20 June 2020 - 12:58 PM

I installed a different build and it works now. I was starting to think I'm doing something wrong, but it looks like the issue was with that build, or how it behaved on my system anyway. Everything works now, I copied my configs and everything. Thanks for trying to help!


  • pitkon likes this

#8 pitkon

pitkon

    Administrator

  • Head Administrator
  • 1,283 posts
  • LocationAthens & Nafplio, Greece

Posted 21 June 2020 - 04:43 AM

I'm glad. Do you mind saying which build had the issue and which build you finally installed?



#9 lucky_star

lucky_star

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 21 June 2020 - 09:12 AM

bbclean-xzero is the build that didn't work (the background that is, everything else worked),

bbLean-1.17.1(64bit) is the one that works.


  • pitkon likes this

#10 pitkon

pitkon

    Administrator

  • Head Administrator
  • 1,283 posts
  • LocationAthens & Nafplio, Greece

Posted 21 June 2020 - 09:27 AM

Thanks, I'm sure everyone will appreciate this info :) 






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users